Frans Slager - Werkpaard

Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!
Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!Frans Slager - Werkpaard kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frans Slager (1876-1953)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Pastel/Krijt
Drager Papier
Onderwerp Dieren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 38 x 72 cm (h x b)
Incl. lijst 58 x 92 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Prachtig kleurrijk werk van Frans Slager

Voorstelling van paard en wagen met daarachter een boer die het hooi erin harkt.
Er zijn veel bruintinten gebruikt met wat groene accenten.
Gesigneerd l.o.

Frédéric François (Frans) Slager ('s-Hertogenbosch, 23 april 1876 - Meerhout (België), 1 mei 1953) was een Nederlandse kunstschilder en tekenaar.
Slager tekende en schilderde vele Brabantse landschappen, figuren en stadsgezichten. Ook schreef en illustreerde hij. De Sint-Janskathedraal in Den Bosch was een van zijn lievelingsobjecten, die hij dan ook verschillende keren afbeeldde in etsen, aquarellen, tekeningen en schilderstukken. Slager was de tweede zoon van de Bossche kunstenaar Piet Slager sr.. Hij was leerling van zijn vader. Later werkte Slager als leerling in Antwerpen op de Academie van Beeldende Kunsten en tevens bij Frans Van Leemputten.
Hij woonde en werkte in 's-Hertogenbosch, maar reisde ook naar Frankrijk, Duitsland en Italië. Omstreeks 1920 vestigde hij zich in Meerhout (België), waar hij in 1953 overleed.
Hij was lid van de verenigingen Arti et Amicitiae en Kunstenaarsvereniging Sint Lucas en was getrouwd met de schilderes M.P.A. van Gilse.

Wordt met grote zorg verpakt, maar ophalen geniet de voorkeur met deze afmeting achter glas.




Conditie
ConditieGoed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vught, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 8,95
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .