Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. - Verkauft

Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Drucke & Editionen

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!
Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!Jan van Riel - Ets van een landschap/plaats. kaufen? Bieten Sie von 45!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Jan van Riel (1907-1988)
Art des Kunstwerks Drucke & Editionen
Jahr 1950
Technik Sonstiges
Stil Klassisch
Thema Landschaft
Maße 28 x 26 cm (h x b)
Signiert Hand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Deze ets is door Jan in 1950 gemaakt. Een plaats eindigend op ...donk, doch wij zijn er niet achter kunnen komen welke plaats dit is geweest. 
Dit kunstwerk is vermoedelijk in het bezit gekomen van de familie van Mier-Coolen,  omdat Jan was gehuwd met de zus van de vader van mevrouw van Mier-Coolen en zij Jan zijn werk hebben gekocht of gekregen. Onlangs is mevrouw van Mier-Coolen overleden en in haar woning werd deze ets aangetroffen. Namens de familie mag ik deze te koop aan bieden. 
Het stuk verkeert in uitstekende staat, alleen de lijst is zoals u kunt zien iets beschadigd.
Links onder heeft Jan zowel op de ets als onder de ets gesigneerd. Van deze ets zijn 8 afdrukken gemaakt, dit is de 4e. Wat het getal 125 op de ets betekend is ook niet bekend.
De lijst om de ets is destijds gemaakt door Kunsthandel - Lijstenmakerij Jos van Santvoord uit Tilburg., de plaats waar Jan het merendeel van zijn leven heeft gewoond.
Zustand
ZustandSehr gut
Achter glas bewaard en ingelijst. Lijst iets beschadigd
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Wuustwezel, Belgien
SendenPaketpost
PreisBis zu 2 kg.
Innerhalb von Belgien 11,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Artpeers geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Artpeers bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information .