Marian Schutte - Geen titel (onbekend) Paterswoldsemeer Groningen?

Marian Schutte - Geen titel (onbekend) Paterswoldsemeer Groningen? kopen? Bied vanaf 125!
Marian Schutte - Geen titel (onbekend) Paterswoldsemeer Groningen? kopen? Bied vanaf 125!Marian Schutte - Geen titel (onbekend) Paterswoldsemeer Groningen? kopen? Bied vanaf 125!Marian Schutte - Geen titel (onbekend) Paterswoldsemeer Groningen? kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marian Schutte (1953-1999)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 160 x 120 cm (h x b)
Incl. lijst 160.3 x 120.3 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Het is een erfenis van mijn grootouders. Ik heb altijd begrepen dat het een werk is van het Paterswoldsemeer in Groningen is. Ik heb het al enige jaren in mijn bezit, maar heb geen wand meer waar ik het op kwijt kan. Op de foto is te zien dat rechts onderin wat weer in de verf zit en links lopen wat lijnen.
Conditie
ConditieBeschadigd
Links wat lijnen (verticaal) in de verf. Rechts onderin wat weer vlekken. Te zien op de foto. Vandaar dat ik afhalen selecteer, zodat dat ter plaatse bekeken kan worden.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rasquert, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Marian Schutte (1953-1999) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  BenFerwerda
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
120.3 cm
160.3 cm
120 cm
160 cm