Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT - Verkocht

Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!
Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!Jan Worst - Tacid Understanding - ZEER GROOT kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Worst (1953)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2004
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 75 x 100 cm (h x b)
Incl. lijst 105 x 130 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 100
Zeer grote, kleurrijke en intrigerende zeefdruk van Jan Worst. Ingelijst in een zwarte houten lijst. De zeefdruk is met potlood door de kunstenaar gesigneerd, gedateerd en genummerd 94 / 100. Het geheel verkeert in nieuwstaat.
Op de foto's zijn reflecties zichtbaar.

Het werk kan zonder kosten worden opgehaald in Breda of op kosten van de koper  worden verzonden met Swift Koerier. Het tarief is te vinden op de website van Kunstveiling.

Worst noemt zichzelf een 'traditioneel modernist' en  neemt sinds de jaren '80 een geheel eigen plek in binnen de kunstwereld. Worst is misschien wel bekender in het buitenland dan in Nederland. Het gaat in zijn werken om een schijnwereld die ver van de dagelijkse werkelijkheid verwijderd is. Hij haalt en knipt wat hem aanspreekt uit folders met badmode, glossy magazines met antieke meubels en gobelins, reproducties van oude en jonge kunst. Ook prentbriefkaarten en films zijn voor hem een bron. Zijn bijna fotografische schilderijen dwingen de kijker het beeld in, maar zetten hem voortdurend op het verkeerde been. Kunst moet verhullen en verbergen, volgens Worst.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Jan Worst (1953) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  monschau
Lid sinds 2014
509 verkochte items
Alle items (9)
130 cm
105 cm
100 cm
75 cm