Etienne Elias - Room for Magritte

Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!
Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!Etienne Elias - Room for Magritte kopen? Bied vanaf 11000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Etienne Elias (1936-2007)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1969
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Surrealistisch
Onderwerp Abstract
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 150 x 170 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooi groot formaat en in de bekende stijl van deze kunstenaar. De schade aan het werk is op zich goed te herstellen, door een vakman. Mijn moeder, Dora Deville, was een goede vriendin van Etienne Elias (een van de schilderijen uit deze serie is vermoedelijk naar haar vernoemd). Dit schilderij is destijds door haar aangekocht om hem financieel te ondersteunen. Het schilderij is beschadigd zoals te zien op de foto's en dient schoongemaakt te worden. Dit is een, zo niet het grootste schilderij van Etienne in deze stijl.
Conditie
ConditieBeschadigd
Zie bijgaande foto's. Schilderij heeft beschadigingen en vuil van de jaren die door een vakman goed zijn te repareren c.q. is schoon te maken.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eindhoven, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Etienne Elias (1936-2007) 

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  doortjekloppersn
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items (4)
170 cm
150 cm