Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank)

Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!
Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!Eric Claus - Bronzen beeld : Kijken, Denken en Doen (Geschenk Rabobank) kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eric Claus (1935)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 1992
Techniek Brons
Onderwerp Dieren
Afmetingen 44 x 41 x 17 cm (h x b x d)
Gewicht 9300 gram
Gesigneerd Ongesigneerd
Zwaar bronzen beeld gemaakt in opdracht van Rabobank Nederland, bedoeld als geschenk aan plaatselijke banken bij een bijzondere gebeurtenis, meestal opening van een nieuw kantoor. Dit was in een tijdperk toen er nog sprake was van groei van het aantal lokale bankfilialen. Het betreft een kleinere versie van het beeld bij het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht (zie laatste foto), maar aanleiding voor het monumentale beeld bij het hoofdkantoor was dus de eerder genoemde behoefte aan een nieuw geschenk voor de plaatselijke banken. De drie paardenhoofden verbeelden het kijken, denken en handelen van de Rabobank organisatie.
 
Het getoond boekje 'een beeld voor de bank' over het Rabobank beeld is niet meer te krijgen en maakt geen onderdeel uit van deze aanbieding, maar indien gewenst kan ik wel enkele scans mailen naar de koper van dit beeld.
 
Beeld wordt heel goed verpakt en verstuurd als verzekerd pakket met track en trace (gewicht pakket inclusief verpakking meer dan 10 kg).
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 40,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .