Ellen von Unwerth - Christina Aguilera

Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!
Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!Ellen von Unwerth - Christina Aguilera kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ellen von Unwerth (1958)
Type kunstwerk Fotografie
Jaartal 2006
Techniek Digitale Print
Stijl Modern
Onderwerp Portret
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 30 x 20 cm (h x b)
Incl. lijst 42.5 x 32.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage Onbekend
Zwart-wit foto van Ellen von Unwerth van Christina Aguilera uit 2006. De foto is (met een andere foto van Ellen von Unwerth) een paar jaar  geleden min of meer toevallig in mijn  bezit gekomen. Ik heb helaas geen informatie over de herkomst  of oplage.  De foto is afgedrukt op hoogwaardig KODAK Professional Endura  fotopapier en is gesigneerd en in perfecte staat. Op de achterzijde zit een sticker (international autograph verification).

Omdat ik geen aankoopbewijs of iets vergelijkbaars kan overleggen (en dus de echtheid kan garanderen!) is de startprijs voor dit object bewust laag gehouden. Het is in ieder geval een geweldige en bekende foto van Christina Aguilera.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rotterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ellen von Unwerth (1958) 

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Bokito010
Lid sinds 2014
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
32.5 cm
42.5 cm
20 cm
30 cm