Cor Corsius - Terugkeer van de vissers

Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!
Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!Cor Corsius - Terugkeer van de vissers kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cor Corsius (1928-1997)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 115 cm (h x b)
Incl. lijst 89 x 144 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Olieverf op paneel van de Nederlandse kunstenaar Hendrick Vader, pseudoniem van Cor Corsius (1928-1997). 
Gesigneerd linksonder.
Ingekaderd in een prachtige, vergulde kader.
Goede staat.
Afmetingen met kader 144 x 89 cm
Afmetingen zonder kader 115 x 60 cm

Hendrick of Hendrik Vader, pseudoniem van Cor Corsius (1928-1997). Cornelis Corsius was zeeman en kunstschilder. De naam Hendrick Vader was een verzinsel van kunsthandelaar P.J. Daleman uit Den Haag, voor wie de schilder Cornelis Corsius regelmatig werkte. Andere schilderijen van Cor Corsius zijn soms gesigneerd met J. Jaspers (gebaseerd op informatie van Robert Brijl). Corsius kreeg eind jaren zestig enige bekendheid door een optreden in het televisieprogramma van Pierre Jansen. Hij schilderde voornamelijk voor de kunsthandel, die zijn werk regelmatig naar het buitenland verkocht. (Bron: Rkd.nl)
Zijn heel herkenbare strandgezichten zijn intussen wereldwijd verspreid.
Conditie
ConditieGoed
Goede staat, met prachtige vergulde kader.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Asper, België
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Cor Corsius (1928-1997) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Verkoopinboedel
Lid sinds 2022
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (5)
144 cm
89 cm
115 cm
60 cm