Christoffel Van Sichem - Het Paeschfeest

Christoffel Van Sichem - Het Paeschfeest kopen? Bied vanaf 15!
Christoffel Van Sichem - Het Paeschfeest kopen? Bied vanaf 15!Christoffel Van Sichem - Het Paeschfeest kopen? Bied vanaf 15!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christoffel Van Sichem (1581-1658)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1629
Techniek Hout/Linosnede
Drager Papier
Stijl Realistisch
Onderwerp Religieus
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 11 x 8 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Christoffel van Sichem

Het Paeschfeest
Gesigneerd in de gravure CVS
Afbeelding: 8,1 x 11 cm
Papierformaat: 25 x 33 cm
Papier: Hollands druk en gevergeerd
Houtgravure
Gaaf exemplaar

Christoffel van Sichem (1581l– 1658), was een Nederlandse houtgraveur uit de Gouden Eeuw.
Hij maakte houtsneden van bekende personen naar zijn vader, Christoffel van Sichem de Oude. Hij was de broer van Karel Sichem die veel van zijn prenten publiceerde. Van Sichem maakte ook houtsneden naar portretten van vooraanstaande kunstenaars als onder anderen Abraham Bloemaert, Hendrick Goltzius en Maarten van Heemskerck. Hij maakte houtgravures voor verschillende publicaties en bundelde en publiceerde ze vervolgens zelf in Der zielen Lust-Hof. De Bijbelse schatkamer.
Deze houtgravure is getiteld Het Paeschfeest. De gravure is in de jaren ’80 van de vorige eeuw gedrukt op de pers van Salix Alba (Utrecht). De afdruk is gemaakt van het originele houtblok. Dit houtblok maakt onderdeel uit van de collectie van Museum Catharijneconvent in Utrecht.









Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vianen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .