Berend Sluyterman - Familie konijnen

Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!
Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!Berend Sluyterman - Familie konijnen kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Berend Sluyterman
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Litho
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Prachtige originele lithografie uit de eerste helft van de 20ste eeuw (1920-1930) van de Nederlandse illustrator en kunstenaar Berend Sluyterman.

Hij was vooral bekend om zijn tekeningen van dieren. en creëerde expressieve litho’s en illustraties, vaak met realistische voorstellingen van dieren.
Berend Sluyterman was ook illustrator voor het kleutertijdschrift ‘Kiekeboe’ tussen 1930 en 1942.
Afmetingen: 50x70cm
ATTENTIE: De litho is over het algemeen in goede staat met ouderdomsverschijnselen, de litho is bevestigd op een hardboardplaat en op de achterkant staat een oude schoolplaat (zie detailfotos).
Het object wordt wereldwijd verzonden via PostNL International service. De verzendkosten zijn inclusief afgiftebewijs (aangetekend) plus een verzekering tegen verlies of schade met een maximaal te verzekeren waarde van 500euro. Indien het veiling object voor minder dan 50euro is verkocht zal het object enkel met track&trace worden verzonden.



Conditie
ConditieGoed
ATTENTIE: De litho is over het algemeen in goede staat met ouderdomsverschijnselen, de litho is bevestigd op een hardboardplaat en op de achterkant staat een oude schoolplaat (zie detailfotos).
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen België € 13,50
Naar Nederland € 15,20
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 26,00
Wereldwijd € 45,00
Naar België € 15,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Berend Sluyterman 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  hoogenbosch67
Lid sinds 2017
16 verkochte items
Alle items van deze verkoper (29)
70 cm
50 cm