Alexander Segboer - hangende doek

Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!
Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!Alexander Segboer - hangende doek kopen? Bied vanaf 65!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Alexander Segboer (1950)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1984
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 72.8 x 54.8 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 25
Een mooie zeefdruk in verscheidene kleuren door Alexander Segboer. De zeefdruk is gesigneerd, gedateerd 1984 en genummerd 6/25 in potlood. Het werk is gedrukt op Steinbach papier en voorzien van droogstempel Frans Masereel centrum.



De zeefdruk toont een modern stilleven. Op de zeefdruk is een groen-witte doek met franjes te zien die over een rots hangt. Ookal kan men de diepte van de klif niet inschatten, het geeft het gevoel dat de doek hoog hangt. De wind die beweging brengt in de groene doek zorgt voor beweging maar ook een zekere gelatenheid in het werk. Het geheel is gedrukt op een blauw-witte achtergrond.

Het werk heeft een heel weinig foxing.

Afmetingen blad: 72,8 x 54,8cm
Afmetingen druk: 45,1 x 35,1cm
Conditie
ConditieZeer Goed
heel klein beetje foxing. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gent, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen België € 11,50
Naar Nederland € 16,50
Naar Duitsland € 16,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Alexander Segboer (1950) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  papier-marche
Lid sinds 2023
11 verkochte items
Alle items van deze verkoper (13)
54.8 cm
72.8 cm