Albert Jozef Claeys - Meisjesportret

Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!
Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!Albert Jozef Claeys - Meisjesportret kopen? Bied vanaf 149!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Albert Jozef Claeys (1889-1967)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Marouflé
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 34 x 26 cm (h x b)
Incl. lijst 41 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Expressief portret van een jong meisje, olie op marouflé. Gesigneerd rechts onder Claeys. In goudkleurige lijst.

Albert Claeys woonde en werkte o.m. te Gent, Mullem en Deinze. Hij verkreeg zijn opleiding tot kunstschilder aan de Academie voor Schone Kunsten te Gent (en de schilder/beeldhouwer Georg Minne).

In de Eerste Wereldoorlog was hij als soldaat/illustrator werkzaam in de loopgraven bij Diksmuide. Hij schilderde, tekende en aquarelleerde in de trant van het figuratief expressionisme landschappen, kerken, interieurs en portretten, waarbij hij vooral de Leiestreek romdom Sint Marttens Latem en Deinze tot onderwerp koos.

Hij was tevens tekenleraar aan de Academie van Aalst. Albert Claeys nam deel aan diverse (solo- en groeps) tentoonstellingen (o.m. te Gent, Brussel en Antwerpen). Zijn werk is opgenomen in diverse particuliere-, bedrijfs- en overheidscollecties w.o. museua te Gent, Antwerpen, Brussel en Deinze.

Wordt met zorg verpakt en verzekerd verzonden.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Antwerpen, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen België € 13,10
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,10
Europese Unie € 26,10
Wereldwijd € 68,50
Naar Nederland € 19,10

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Albert Jozef Claeys (1889-1967) 

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Mira
Lid sinds 2011
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (11)
32 cm
41 cm
26 cm
34 cm