Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining')

Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!
Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!Adriaan Rees - Geglazuurd keramiek - Connection ('The shining') kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Adriaan Rees (1957)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 2006
Techniek Keramiek
Afmetingen 15 x 14 x 14 cm (h x b x d)
Gewicht 950 gram
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooi zilver geglazuurd keramisch beeldje van Adriaan Rees, in originele doos geheel in Japanse stijl, met zijden voering.

Adriaan Rees is een Nederlands kunstenaar. Hij woont in Amsterdam en vestigt zich wereldwijd in verschillende ateliers om zijn beelden te kunnen perfectioneren met de juiste materialen. Zo bijvoorbeeld verblijft hij grote delen van het jaar in China waar hij één van zijn belangrijkste ateliers beheert.

Rees werkt als beeldhouwer met het maken van installaties en sculpturen in de openbare ruimte. De keramiek van Rees heeft een sprankelende glanzende schoonheid die de kijker mee in het werk betrekt door de reflecties van de ruimte en elementen om zich heen. Met respect voor het ambacht en de bijhorende beperkingen ontstaat een beeldtaal waarvan elk stuk een persoonlijke eigenheid heeft. Het feit dat hij als kunstenaar veel reist heeft een sterke invloed op zijn werk.
Het werk van Adriaan Rees kent internationaal een groot succes en zit in verschillende belangrijke collecties. Hij wordt op het moment vertegenwoordigd door o.a. Coppejans Gallery in Antwerpen.

Titel: Connection
Jaartal: 2006
Afmetingen beeld: h. 15 cm x b. 14 cm x d. 14 cm
Oplage: onbekend
Gesigneerd: Ja, met stempel en monogram aan de onderzijde
Materiaal: Geglazuurd keramiek
Gewicht: 950 gram
Conditie: In zeer goede staat.
Herkomst: privécollectie Heerlen

Literatuur:
Clark, G. (2007). Adriaan Rees - The shining. Den Haag: Livingstone Editions.

Het werk dient bij voorkeur afgehaald te worden, want verzenden van een dergelijk breekbaar voorwerp is af te raden. Erg risicovol! Op eigen risico is verzenden echter mogelijk.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heerlen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Artpeers ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Artpeers biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Adriaan Rees (1957) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  JL1984
Lid sinds 2012
20 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
14
15
14