Jan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot) - Vendu

AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!
AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!AcheterJan Worst - The Rich Hours, zeefdruk (groot)? Enchérissez de 250!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jan Worst (1953)
Type d'œuvre d'art Estampes (Signé à la main)
Année 2004
Technique Sérigraphie
Support Papier
Style Moderne
Sujet Figures
Encadré Non encadré
Dimensions 80 x 120 cm (h x l)
Signé Signé à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Zeer mooi, groot werk van Jan Worst uit 2004.  Zeefdruk op papier, met potlood gesigneerd, gedateerd en genummerd (X).  In goede conditie; paar vouwtjes in de witte marge.  Ingelijst met passe-partout is het werk perfect want het beeld en een ruime marge eromheen is in uitstekende conditie.


Afmetingen: 120cm x 80cm (blad), 101cm x 76cm (beeld)


Bij aankoop moet het werk bij voorkeur worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O), maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.


-----------------------------

Jan Worst (Heerenveen, 1953) zijn werk draait om onderhuidse spanning en vervreemding.  In veel opzichten is hij bekender in het buitenland dan in Nederland, al heeft Dirk Scheringa eens een schilderij van hem gekocht op de TEFAF voor 150.000 euro.  Vooral in het Verre Oosten en de V.S. heeft Worst een trouwe schare volgers.  Jan Worst werkt met maar twee galeries samen, één in de V.S. en één in Engeland.  In Nederland wordt hij niet vertegenwoordigd, dit komt onder andere omdat hij zo lang over een werk doet dat hij gewoon niet aan meer galeries kan leveren.  Dit is ook één van de redenen waarom er bijna geen schilderijen van Jan Worst op de vrije markt komen.


http://www.kunstkrant.nl/reportages--recensies/jan-worst-wereldklasse-in-groninger-atelier-ik-maak-grote-schilderijen-met-kleine-kwastjes

État
ÉtatBon
Paar vouwtjes in de witte marge. Ingelijst met passe-partout is het werk perfect want het beeld en een ruime marge eromheen is in uitstekende conditie.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Diemen, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 5 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,99 €
Vers la Belgique 20,00 €
Vers l'Allemagne 20,00 €
Au sein de l'Europe 25,00 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Artpeers en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Artpeers ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .

Jan Worst (1953) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  Rosser
Membre depuis 2013
3830 lots vendus
Tous les lots (260)
120 cm
80 cm